MOCKBERG WATCH

by - august 20, 2017






Buna! Vreau sa va arat cel mai nou ceas din colectia mea, Sigrid-Mockberg. Mockberg este un brand nascut in Suedia, iar misiunea acestuia este de a crea ceasuri pentru cei care cauta ceva extraordinar. 


Sigrid este un ceas din otel inoxidabil si o piele naturala cu un design elegant si clasic. Este mic, delicat si usor. Il puteti gasi si in varianta petite. (clik aici)





Unele persoane considera ca un ceas este doar o modalitate de a urmari timpul, insa pentru mine inseamna ceva mult mai profund, acestea fiind un accesoriu perfect, facand ca tinuta ta sa fie mai interesanta. Ceasurile Mockberg sunt potrivite pentru orice ocazie, chiar daca il porti intr-o seara de vineri sau doar intr-o alta zi la birou.


Perioada de livrare este una scurta si anume 5-8 zile, dar puteti opta si pentru varianta express 2-3 zile.Se poate returna gratuit, insa odata ajuns in posesia voastra va asigur ca va veti indragosti pe loc.

Puteti vedea mai multe despre ceasurile Mockberg accesand site-urile: https://mockberg.com
Facebook: https://www.facebook.com/Mockberg/










In coaborare cu Mockberg! Sper sa aveti o zi minunata! 






You May Also Like

0 comentarii

BENEFICIILE APEI TERMALE

Apa termala este apa minerala care provine din izvoare termale. Compozitia apei depinde de structura solului in care curge, precum si de ...